Max-Transport

Évtizedes tapasztalattal a szállítmányozás területén

 

Max-transport flotta

Bizalom

A Max-Transport Bt-t 2006-ban alapítottuk, felhasználva többéves szállítmányozási és logisztikai tapasztalatunkat. Célunk egy megbízható, innovatív, és költséghatékony komplex szolgáltatást nyújtani, mely kielégíti megbízóink minden igényét.

Megalakulásunkkor szem előtt tartva a felgyorsult piac igényeit elsősorban kisebb mennyiségű, sürgős szállítmányok célbajuttatását tűztük ki célul, mely ma is fontos pillére tevékenységünknek. Gépjárműparkunkat folyamatosan fejlesztve, új eszközöket vásárolva ma már a közúti szállítmányozás minden területén képviseltetjük magunkat egészen a 40 tonna össztömegű nyerges vontatókig.

17 év

tapasztalat a közúti szállítmányok területén

40 tonna

akár 40t összteömegű fuvarok

10 kamion

folyamatosan fejlesztett géppark

Sokoldalú partnerként tudunk az Ön segítségére lenni.

Bérrakodás

Megbízhatóság, precizitás, pontosság

Modern gépjárművek

Műholdas nyomkövetés

Rakományok szakzerű rögzítése

Költséghatékony megoldások

Max-Transport Logistics

Közúti, légi áruszállítási tevékenységünk alapja a megbízhatóság, pontosság és precizitás. A költséghatékonyságot priorizáljuk. Kiterjedt alvállalkozói hálózatunknak köszönhetően vállaljuk légi szállítmányok ügyintézését, nem EU-s áruk vámkezelését, és cégek supply chain tanácsadását, könyvelését.

Pipa

Közút és légi szállítás

Gépjárműveink a legmodernebb technikai háttérrel rendelkeznek, a szükséges rakományrögzítő eszközökkel felszereltek, és műholdas nyomkövetővel vannak ellátva.

Pipa

Vámkezelés

A vámkezeléseket határvámhivatalokon ( Eu beléptetés) vagy a Buda környéki vámhivatalokban végezzük.

Pipa

Raktározás

Raktározási feladatainkat folyamatosan bővülő tárolási kapacitással és az eszközök fejlesztésével valósítjuk meg. Árukezelés, komissiózás, ki és betárolás a logisztikai folyamatoknak megfelelően.

Pipa

Tanácsadás

Tanácsadásra van szüksége? Fuvarszervező csapatunk minden esetben a legjobb megoldást kínálja ügyfeleink részére.

Kiforrott csapat

Sofőrjeink képzettek, tapasztaltak, a legtöbb kolléga a kezdetektől együtt dolgozik velünk, így segítve egy professzionális csapat kialakulását.

Műhold

Nyomkövetés valós időben

Szállítmányait valós időben nyomon követheti az easyTRACK online nyomkövető rendszerben. Belépéshez használja a megadott felhasználói nevet és jelszót. Amennyiben nem találja, vagy nem emlékszik rá, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Max-Transport Finance

A folyamatos fejlesztéseink nyomán munkatársaink is fejlődnek, és egyre több kiegészítő szolgáltatással állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Pipa

Könyvelés

Megnövekedett könyvelési és bérszámfejtési feladatinkhoz 2011-ben saját könyvelőket kezdtünk alkalmazni, elősegítve ezzel a pontos és szakmai szempontból minden igényt kielégítő könyvvitelt.

Pipa

Bérszámfejtés

Munkatársaink sikeresen képezték ki magukat az áruszállítás és logisztika sajátos könyvviteli szabályaihoz, mellyel Önnek is állunk szíves rendelkezésére.

Pipa

Tachográf kiértékelés

Tachográf kiértékelő programunk segítségével vállaljuk a hagyományos és digitális mentírók által rögzített adatok kiolvasást, értékelését, mely minden közúti szállítást végző cég számára kötelező.

Nem csak szállítmányozásban, de a fenti szolgáltatásokban is állunk rendelkezésére.

Pipa

Környezettudatos cég vagyunk

Számunkra kiemelten fontos a környezeti ártalmak csökkentése, ezért modern, magas EURO besorolású, környezetkímélő eszközökkel dolgozunk, melyek káros anyag kibocsátása csekély. Emellett az „üres” rakomány nélkül megtett távolságok számát is minimum szinten tartjuk, elkerülve ezzel a felesleges üzemanyag felhasználást.

Kamionok galéria kép
Lemenő napfényben
Kisteherautók
Kamionok pihennek a parkolónkban
Telephelyünk az ózdi Bolyki Tamás Általános Iskola mellett balra

Galéria

Elérhetőségünk

Fizikálisan megtalálhatóak vagyunk a telephelyünk Ózdon, a Bolyki Tamás Általános Iskola melletti területen balra. Itt található továbbá a professzionálisan felszerelt gyorsszervízünk és gumiabroncs kereskedésünk is.

Elérhetőségeink

Zolnai Tamás
ügyvezető
+36 (30) 314-3470
tamas.zolnai@maxtransport.hu

Fürjes Máté
szakmai irányító
+36 (30) 901-8518
mate.furjes@maxtransport.hu

Valluchné Vodráska Zita
könyvelés
+36 (30) 782-7698
konyveles@maxtransport.hu

Nyitvatartás:
H-P: 7:00–17:00
Szo: 8:00–13:00
Vas: Zárva

Cím:
3600 Ózd, Bolyki Tamás utca 44/A (A Bolyky Tamás Általános Iskola mellett)

Üzenet

7 + 6 =

Logó
© 2006-2023
Max Transport Bt. Minden jog fenntartva.

Tervezte:
Pixelspecialista.hu